Няколко съвета за връзката ви със Стрелец

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ако искате да излизате със Стрелец, то вие трябва да сте спокойни, балансирани, приключенски настроени, търпеливи, щедри и прощаващи. Научете се на тези неща и ще се насладите на личността и характера на Стрелеца.

Когато става въпрос за самите Стрелци обаче, ето четири неща, които научих и трябва да знаете, ако искате нещата между вас да вървят добре:

1. Те са интроверти

Първо, Стрелците са интроверти и малко потайни. Може би това е защото Стрелците са от 23 Ноември до 21 Декември – време през което светът става по-мрачен, дните по кратки и температурите падат. Тези качества може да накарат човека да изглежда мистериозен, а и очевидно малко дразнещо, ако очаквате повече интимност.

2. Те изпитват трудност да намерят баланс

Второто нещо, което научих е, че те изпитват трудности с намирането на баланс. Те съществуват между две крайности – твърде кротки или твърде луди. Те могат да бъдат много организирани, но пък могат да бъдат и твърде затворени и егоистични, когато става въпрос за храна, например. Ако се срещате със Стрелец – запомнете, че трябва да искат да намерят баланса. Не можете да ги накарате насила.

3. Желанието да помагат на другите и да ги учат

Научих, че Стрелците копнеят да учат другите хора, а също така и да им помагат. Ако излизате със Стрелец, то вие имате късмет, защото те са уникално щедри. Когато един човек от зодия Стрелец е щастлив от живота си и пътя, по който е поел, то тази радост ще се разпръсне и в други аспекти от живота му – вашата връзка, например.

4. Те са много страстни

На последно място – знае се, че стрелците са страстни във всичко, което правят. Въпреки, че са твърдоглави и са склонни към хазарта, Стрелците се управляват от пламък и слънце. Те са откровени, чувствени създания, които ще ви отведат на диви и романтични приключения. Те търсят дълбоките връзки и въпреки недостатъците му, те са лоялни към човек със сходна страст и търпение.


 

Коментари към "Няколко съвета за връзката ви със Стрелец":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg