Пиле по аржентински

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Харесвате ли ястията с пилешко месо? Ако да, то тази рецепта определено ще грабне вниманието ви! Тя се приготвя с най-крехката част на пилето – гърдите, идва от горещата родина на Тангото – Аржентина ииии... става много лесно и бързо. Ето как да си приготвите пиле по аржентински!

Необходими продукти:
500 г пилешки гърди
250 г майонеза 
2 - 3 глави лук
200 - 300 г гъби
200 г кашкавал
сол
черен пипер
къри на вкус

Начин на приготвяне:
Намазнете подходяща тава за печене и сложете пилешките гърди като ги овкусите предварително със сол, черен пипер и малко къри.

Нарежете лук на филийки и ги подредете върху месото. Разпределете нарязаните гъби и отгоре добавете още малко подправки.

Най-отгоре разпределете плътно настъргания кашкавал и майонезата.

Сложете пилето по арженстински да се пече за около 30-40 минути в умерено загрята фурна.

Това е! Добър апетит!  


 

Коментари към "Пиле по аржентински":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg