Правилно ли е една жена да бъде с женен мъж

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Да бъдеш любовница е често твой избор, поредица от избори, но не и случайност.

Често виним онази жена, която е дръзнала да „посегне” на един вече сътворен начин на живот и връзка, на едно семейство, на един „чужд” мъж.

Аз също съм склонна да я виня, но нима вината не е на двама души.

Докато има търсене ще има и предлагане.

Но това е друг въпрос, аз няма да „показвам” кой крив, кой прав.

Нека да обърнем внимание на жената, тази, която е „трета”, „нежеланата”, „натрапницата” в едни вече съградени отношения.

Тази, която често пъти е самотна по празниците, без мъжа , който обича (или само харесва), тази, която очаква телефона да звънне или на вратата да се появи той, просто защото е свободен за час или два или, защото е успял да се „скрие”.

Тя често вижда в „любовника” си някаква форма на истинска любов, но пречупена през призмата й. Тя се задоволява с малкото, с трохите, останали от едни отношения. Тя бива удовлетворена от мигове, откраднати, иззети ненасилствено от „тях двамата”.

Дали е правилно да бъдеш „третата”?

Абсолютно грешно е! Не защото спомагаш за съграждането на лъжа, от която си част, не, защото не е морално, не защото би наранил някой (евентуално съпругата), а само и единствено защото една жена заслужава много повече. Жената е сътворена, за да бъде обичана, не да бъде натрапница в най-святото чувство – любовта.

Да си жена, значи да си пълноценна в изживяването на най-красивите чувства, емоции и случки в живота. За мен е неприемливо ти да се задоволяваш с остатъците на едни отношения, колкото и истински и правилни да ти се струват. 

Аз вярвам, че ако се издигнеш над тази първична (поне за мен) нужда от този вид отношения, ще намериш нещо много по-добро, по-истинско и по-заслужено.

Нещо, което ще отговаря на истината, без да е нужно да си „затваряш очите”.

Грешно е да съществуваш в омагьосания кръг на един любовен триъгълник.

Вижте още:

Защо не трябва да излизате с женен мъж

5 признака, че той има сериозни намерения към теб


 


 

Коментари към "Правилно ли е една жена да бъде с женен мъж":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg