Рецепта за гъши дроб с ананас

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Малко деликатеси се приготвят лесно и бързо и един от тях е гъшият дроб с ананас. Това ястие е истинска наслада за небцето и съветът ни е да го споделите с любим човек или близки хора… А ето и как да приготвите!

 

Необходими продукти:

500 гр. гъши дроб
50 гр. масло

50 мл. коняк

5-6 шайби ананас

 

Начин на приготвяне:

Нарежете дроба на парчета.

Запържете шайбите ананас в маслото за няколко минути, след което ги извадете и ги поставете в чиния за сервиране.

В същата мазнина, където плодът е пуснал част от соковете си, сложете и гъшият дроб. Пържете го от двете страни до зачервяване.

Накрая фламбирайте с коняк и се изсипете дроба върху ананаса.

Да ви е вкусно! 


 

Коментари към "Рецепта за гъши дроб с ананас":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg