Филмите от София Филм Фест вече са онлайн

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

От 15 април стартира онлайн издание на София Филм Фест, което ще предложи на зрителите специална селекция от филми. Ако сте пропуснали някой по време на традиционния филмов фестивал, сега е моментът да наваксате, като го гледате на www.festivalscope.com.

Възможността да се насладим на качествени филми ще продължи до 30 април, а първите 200 зрители на всеки филм, ще могат да гледат безплатно. Запазването на „билет“ става чрез създаване на личен акаунт с регистриране на и-мейл адрес.

 

В последните 5 години www.festivalscope.com завоюва позиции на важен фактор във филмовата индустрия. Целта на платформата е да се подпомага откриването на нови таланти и да се предоставя достъпна платформа за независими филми – с възможност за промоция и среща със зрителите. До 2015 година платформата www.festivalscope.com е била ограничена като достъп само до хората от филмовата индустрия, като е предоставяла опция на фестивални селекционери, разпространители и продуценти да видят част от филмите, които имат фестивално разпространение, и съответно представителите на киногилдията да решат дали биха желали да отправят покана към някой от тези филми. Ала както споделя екипът на www.festivalscope.com – тайната им  мечта винаги е била да имат възможност да споделят независимото кино с всички – навсякъде и по всяко време!

От 15 април в платформата www.festivalscope.com се появава и СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ONLINE. Достъпът до филмите ще бъде в момента само от БЪЛГАРИЯ.

Зрителите ще избират между най-новата творба на Хулио Медем „МА МА” с участието на Пенелопе Крус, най-новата драматична история на Вим Вендерс „ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД” с участието на Джеймс Франко, Шарлот Генсбур и Рейчъл Макадамс, носителят на голямата награда в секция „Особен поглед” в Кан 2015 – исландския „ОВНИ” на Гримюр Хаконарсон, номинираният за „Златна камера” в Кан 2015 дебютен филм на Павле Вучкович – „ПАНАМА”, както и три български творби – „МЕЧТА ПО ЗАПАДА” на Тонислав Христов, носителят на специална награда почетен диплом в документалния конкурс на 20-ия София Филм Фест „КЕЙМБРИДЖ” на Елдора Трайкова и най-новата творба на Камен Калев, участвала в Балканския конкурс на 20-ия СФФ през март – „С ЛИЦЕ НАДОЛУ”.

 


 

Коментари към "Филмите от София Филм Фест вече са онлайн":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg