Честито Освобождение, скъпи българи!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Честит Трети март, скъпи българи!

 

На днешната дата честваме най-скъпото и най-ценното за един народ – свободата! И макар че сега пак влачим робски окови, дори и други, тази славна дата за България ни напомня, че път към свободата винаги има. И ще го има, докато я има и вярата в нея.

 

Нека на 136-годишнината от Освобождението на България си пожелаем... да бъдем. Да бъдем истински Народ – единен и обединен. Да бъдем свободен народ на онази чиста и свята България, за която мечтаеше Левски и в която заслужаваме да живеем. Да бъдем народ на собствената си Родина, а не безпътни скитници в чужбина. Да бъдем горд, достоен, щастлив народ на Майка България...

 

Нека си го пожелаем! Защото всичко започва с мечтите. А някога на връх Шипка нашите деди ни показаха и доказаха, че колкото и да са абсурдни, мечтите се сбъдват. Затова, братя българи, желайте, мечтайте, борете се...

 

И надигайте глас. Протестирайте! Протестирайте, дори да не знаете как да изложите в ясен юридически вид становищата си „Умрели сме от глад и мизерия!“ и „Искаме свобода и справедливост“.

 

Никога не спирайте да вярвате, че заслужавате по-добър живот за себе и своето поколение! Защото ако нашите предци бяха спрели, едва ли Санстефанският мирен договор щеше да е факт. Но и никога не забравяйте, че Освобождението е само началото...Често Освобождение, скъпи сънародници!  


 

Коментари към "Честито Освобождение, скъпи българи! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg