Тази слабо позната астрологична подробност може да е по-важна от вашия хороскоп

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Всички сме невероятно уникални и сложни личности. Това говори, че някои от нас също са и са насочени или се определят от само една черта, независимо дали това е състезателен дух творческа натура  или срамежливост. Ако някога сте се чудили защо една от вашите личностни особености засенчва останалото, е крайно време да проверите рождената си графиката - просто може да имате стелиум.

Стелиума, известен в по-старите форми на астрологията като сателитиум, е просто съвкупност от три (или, ако са участват Луната или Слънцето, четири) или повече планети в един знак или дом. Да имате стелиум в рождената си графика означава, че животът ви ще бъде силно повлиян от особеностите, които обикновено се свързват с този знак или дом, особено в областите, които вашият стелиум от  планети управлява.

Например - сте се родили в момент, когато Меркурий, Марс и Нептун са били в Козирог. Това означава, че подходът към комуникацията, действията и духовността ви много приличат на тези на Козирога (избирате  внимателно думите си, вие сте много нетърпеливи и определено се покланяте на логиката над всяко друго божество). С други думи, с толкова много планети, които са в Козирог, вие ще проявявате доста черти на „коза”.

Разбира се, ако имате стелиум, това не значи, че  автоматично личността ви се свежда до една черта. (Не забравяйте, че всички сме красиви, сложни същества.) И както пише астрологът Дона Кънингам, един стелиум е просто основен фокус в живота ви, който може да се прояви като предизвикателство за преодоляване или водеща сила, а не поведенческа, смъртна присъда. Наблюдавайки как стелиумът ви влияе върху решенията ви, може да посочи какво наистина ви вдъхновява. Например, би било идеално, ако имате Луна, Венера и Марс в Риби и сте търсили емоционална честност и креативност в партньорите си.

Ако откриете, че имате стелиум, може да ви помогне също да разберете вашата личност на по-дълбоко ниво, особено ако никога не сте се идентифицирали с вашия слънчев знак (известен още като знак, в който е било слънцето е в момента на раждането ви и знака, с който са свързани повечето Хороскопи). Има голяма вероятност поведението ви да прилича повече на знака на стелиума ви.

Изучаването на всеки потенциален стелиум, който може да имате в рождената си графика, може да не промени начина, по който четете редовно хороскопа си, но ще ви даде по-добра представа за вашата пълна астрологична картина. И следващия път, когато някой ви пита защо приличате толкова много на Овен, ще имате отговор.


 

Коментари към "Тази слабо позната астрологична подробност може да е по-важна от вашия хороскоп":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg