Как управлява парите си всяка зодия

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ако има начин да подобрим финансовото си състояние според зодията, която сме, ето как финансовият ни хороскоп би могъл да бъде от полза.

ОВЕН
Овенът не обича да се подчинява, по-скоро се бунтува, ако му се налагат ограничения заради липсата на пари. Тук се включва силната амбиция, за да разполага с достатъчно средства, за да има разбираната своеобразно свобода.
Боравейки с пари, представителите на тази зодия обикновено са либерални и щедри, като поведението им често граничи с разточителство.
Овенът може да остави например бакшиш, далеч над възможностите му.
За овните е добре да работят над търпението, което често не достига. Дори се старайте да сте наясно какви са средните цени, сравнявайте, когато пазарувате, дори и да не ви е много по вкуса.

ТЕЛЕЦ
Телецът бди над средствата и начина, по който се движат под зоркия му поглед. Трудно би изпаднал в затруднено финансово положение, макар и да не е натрупал много.
Но пък през това време ще бъде много внимателен, и, трудно би разточителствал.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците биха били много ловки с подправянето на чекове и разплащането с фалшиви банкноти, но разбира се не е препоръчително.
Идеален вариант са занятите, които биха донесли на тази зодия добри постижения и финансово положение.
Много са добри в убеждаването, могат да ви накарат да си купите последното от което имате нужда.
Иначе, както са двойнствени, такива са и във финансовата сфера. Могат да са много щедри, но и рязко да проявяват скъперничество.

РАК
Тази зодия управлява така паричните средства, че да не позволи и капка съмнение към финансова несигурност. Докато изгражда броня от предпазливост, може и да натрупа още.
За тази зодия фалит не означава същото като за другите зодии. Просто няма как.
Счита се, че никой не управлява финансовото състояние така добре, както тази зодия.

ЛЪВ
Лъвовете често изпадат във финансово затруднение. Почти невъзможно е да разберат какво означава спестовност. Имат непреодолим стремеж към разточителност, защото са щедри както към себе си, така и към околните.
Опитайте да харчите в брой, за да виждате по-добре как се изпаряват средствата, и че не са неограничени.

ДЕВА
Имат прецизна точност щом боравят с пари. Едрите банкноти не са за разваляне, преди да са свършили дребните! Рядкост е безразборното боравене с финансовите средства. Представителите на тази зодия имат талант към постигането на хармоничен стил на харчене и отношение към финансовите средства.
Държат да се справят сами парично, едва ли биха допуснали да са задължени.
Хубаво е да бъдат и по-спокойни вътрешно и да си позволят понякога да се отпуснат, дори и в това отношение.

ВЕЗНИ
Тук хармонията е абсолютен принцип. Искат да има справедливо отношение към финансовите дела. Не харесват разправии за пари, особено стигащи до дребнав битовизъм.
Важи принципът: "За пари не се говори – парите трябва да ги имаш”.
Правят така, че да са успешни финансово, за да се чувстват спокойни и в добро настроение.
Ще си позволят да похарчат повече, когато наистина могат да си го позволят. Но могат да го постигнат много по-изящно от останалите зодии.

СКОРПИОН
Скорпионът е цар на усета в това отношение, независимо колко време дебне подходящата ситуация, за да улови печелившия момент. Няма да ви се разкрие с открита амбицията, но ще улучи това, което иска. С финансовите средства обаче иска да се разпорежда по свой начин.
Скорпионът изобщо не обича някой да наднича в картите му.

СТРЕЛЕЦ
Има афинитет към пазарните и борсовите операции. Хубаво е обаче, запътили се към магазина, към казиното или към парти, да носят у себе си ограничена сума пари в брой.
Склонни са да харчат с широки пръсти, но имат и воля да надмогват изблиците си.

КОЗИРОГ
Иска да има финансовата осигуреност, достигащ крайно сметкаджийство, заради което обаче понякога прави странни и не много адекватни неща.
Могат от много ранна възраст дори да си подсигуряват пресметливо старините.
Често обаче могат да пропуснат успешни финансови дела, заради прекален страх да не би рискът да ги лиши от начертаната финансова обезпеченост.

ВОДОЛЕЙ
Трудно ще услужат със заем, но пък все ще подарят нещо на близките си, най-често саморъчно направено, независимо, кой на какво би се зарадвал. Просто той е много оригинален, е презумцията на водолея.
Представителите на тази зодия не харесват показността, даже изглеждат на моменти доста странни. Имат си някаква вътрешна почтеност, заради която едва ли биха дали и лев за нещо луксозно.

РИБИ
Този зодиакален знак по-скоро успява да се храни, да живее така, сякаш е много по-добре финансово, отколкото реално е. Трудно се оправят с парите си, въпреки че биха оставили обратното впечатление.
 


 

Коментари към "Как управлява парите си всяка зодия":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg