Кен трябва да умре!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Къде били изчезнали истинските мъже в България?! Какви мъже, какви жени, каква България, бе? Днес всичко е унисекс, внесен от Китай! Розови, лъскави, напудрени безполови създания – Анелия, Гергана, Азис, Джордан... Те точно като Барби и Кен си нямат фамилия, но пък всички ги знаят. И точно като Барби и Кен са нечия играчка.
 
За какви жени изобщо можем да си говорим, когато стигнахме дотам, че да ги делим на добре поддържани (силиконови) и неподдържани (несиликонови)?
 
За какви мъже да си разказваме, когато тийновете замятат перчем в стил Джъстин Бийбър, а батковците им си скубят веждите и си слагат сини лещи?
 
Анна Клисарска беше написала в една своя статия следното: „Краката на Барби започват от сливиците, ръцете са с дебелината на пипала на паяк. Този женски модел на съвършенство няма ребра, но пък има гърди, нацупени устнички и дъъълга руса коса. А както разбираме от едноименното списание, описващо вълнуващия й живот, Барби е отдадена на маникюр, шопинг и партита госпожица.”
 
Да, няма какво да се учудваме, че днес съвършенството се определя от гръдната обиколка, защото пътят от куклата Барби до розовата кифла с пълнеж от мухи е ужасно кратък.
 
И докато има Барбита, ще има и Кеновци. Изнежени, префинени мъжлета, без тестиси, но с оформени мускули. Такива, дето да се чудиш да ги убиеш ли, да се убиеш ли...


 

Коментари към "Кен трябва да умре!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg