Книги за жени!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Жените, които обичат твърде много

Робин Норууд

В продължение на много години жени от цял свят се обръщат към тази книга в търсене на отговори, разбиране и лек за своята болка в любовта и взаимоотношенията си с мъжете.

Четивото е предназначено за жени от най-различен произход, с различно образование и житейски опит, които искат да опознаят по-добре себе си и да открият път през емоционалния хаос на трудната любов…

Съвършената жена е тъпачка

Ан-Софи Жирар, Мари-Алдин Жирар

Тази книга е предназначена за несъвършените жени – "нормалните" жени, които могат да научат как да запазят достойнството си, какви въпроси да не задават на мъжа, как да не се чувстват виновни, когато маникюрът им е олющен...

Красиво лице: Чиста кожа

Византия

Тук намираме маски, масажи и много козметични тайни…, които могат да помогнат лицето ви да стане красиво, а кожата – чиста и гладка.

Женските страхове. Женските болести. Женските болки

Д-р Винфрийд Вербер

Д-р Винфрийд Вебер прави кратък преглед на различни женски здравословни проблеми и оплаквания, давайки основни познания за взаимовръзката между физическото, психическото и духовното здраве.

Авторът изяснява енергетичните причини за женските заболявания и болки, като предлага различни лечения с природни средства.

Реши се. Жените, работата и волята за лидерство

Шерил Сандбърг

Световен бестселър, издаден в 34 страни.

Шерил Сандбърг изследва въпроса защо напредъкът на жените и стремежът им към управленски позиции е в застой…

Пазителката на женската сила

Лариса Ренар

Тя владее четирите стихии – огън, вода, въздух, земя, които дават на жените сиянието на страстта, прелестта на любовта, крилата на свободата, силата на увереността...

Енергийна медицина за жени + 2 DVD

Дона Идън, Дейвид Файнщайн

Главните идеи в книгата, са, че хормоналният дисбаланс е в основата на почти всеки здравословен проблем, пред който е изправена жената, но ние можем да повлияем на хормоните си и да подобрим нашето здраве, щастие и жизненост чрез енергийни техники, които са достъпни и лесни за научаване.

Дона Идън дава конкретни съвети как да се справим със стреса и емоционалните разстройства и да решим специфични женски проблеми.

Пътят на щастливата жена

Наталия Кобилкина

Авторката разисква универсални проблеми на представителките на нежния пол от всички възрасти!

Книгата помага в откриване отговорите на редица въпроси:

Кои характеристики определят женствеността? Откъде произтича неумението ни да получаваме? Голямата промяна винаги ли е свързана с екстремна болка? Има ли формула за трайна хармония и щастие във взаимоотношенията?...

Източник: store.bg


 

Коментари към "Книги за жени!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg