Кой е най-големият ти страх според зодията?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

 

 

 

 

Овен

Представителите на тази зодия се страхуват да останат незабелязани и забравени. Затова винаги, макар и несъзнателно, се опитват да изпъкват.

 

 

 

 

 

 

 

Телец

Най-големият страх на телците е да допуснат да станат финансово нестабилни. Затова правят всичко възможно да си осигурят добри доходи.

 

 

 

 

 

 

Близнаци

Тях ги е стрaх от скуката и обикновения начин на живот. Стремят се непрекъснато да разнообразяват всичко около себе си, на това се дължи до голяма степен вятърничавият им характер.

 

 

 

 

 

 

Рак

Страховете им са свързани с това да не останат без място, което да нарекат свой дом. Държат много на уюта и семейството и без тях едва ли ще оцелеят.

 

 

 

 

 

 

Лъв

Едва ли ще се учудите, че Лъвът се страхува най-много от това да остане недостатъчно добър в очите на другите. Като това се отнася за всички сфери на живота.

 

 

 

 

 

 

Дева

Девите се страхуват от собствените си недостатъци. Тъй като се перфекционисти и изискват много от другите, се плашат от това, дали те самите отговарят на собствените си стaндарти.

 

 

 

 

 

 

Везни

Страхуват се от несправедливостите, както да станат жертва, така и да са част от виновниците за тях. Това влиза в противоречие с природата им.

 

 

 

 

 

 

Скорпион

Тези хора се страхуват най-много от предателството на любим човек. Всичко друго биха преодоляли, но не и тази обида.

 

 

 

 

 

 

Стрелец

Стрелците се плашат от миналото и това то да не се завърне и да започне да ги преследва отново. Не обичат да гледат назад и да си спомнят за грешките и неприятните си моменти.

 

 

 

 

 

 

Козирог

Представителите на тази зодия се страхуват от публичното унижение. За тях това е краят на света. Срамът от подобни събития трудно ще бъде преодолян.

 

 

 

 

 

 

Водолей

Зодия Водолей се страхува да не изгуби свободата си. Не обича огрaниченията и тези, които се опитват да им ги налагат, ги отблъскват.

 

 

 

 

 

 

Риби

Рибите се страхуват да не бъдат изоставени – без значение от приятели, любими и роднини. Самотата не им понася.


 

Коментари към "Кой е най-големият ти страх според зодията?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg