Мъж Дева и жена Овен - истинско бедствие

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Любовта не се подчинява на хороскопи и все пак, е доказано от астрологична гледна точка, че ако съдбата събере тези двамата ще последва истинска катастрофа. Тук с пълна сила важи поговорката, че само любовта не е достатъчна. Става въпрос за нещо много повече. Напасването на характерите и синхронизирането на целите при тези хора е не само трудно, но даже невъзможно. Ето 4 причини защо трябва да стоят далеч един от друг:

 

1. Комуникацията между мъж Дева и жена Овен е много трудна

Както знаем добрата комуникация е много важна за постигането на разбирателство. Те просто изразяват по различен начин чувствата и емоциите си. Прекалено експресивният понякога мъж Дева ще започне да подтиска това свое качество след като не го вижда в отсрещната страна. В най-лошия случай ще потърси друг човек, който може да отговори на тези негови нужди. В същото време жената Овен ще се чувства пренебрегната и неразбрана без да знае защо.

 

2. Жената Овен ще се стори прекалено безчувствена за мъжа Дева

Мъжт Дева ще си мисли, че половинката му не се интересува достатъчно от него и проблемите му. Това, разбира се, не е така. Напротив тя е загрижена, но може би не го показва така, както той иска. В продължение на горния пример просто има разминаване в начините на изразяване на чувства и емоции и това пречи на двамата да видят и опознаят истинската същност един на друг. Всъщност и двамата са много чувствителни, но не на еднакви честоти.

 

3. И двамата са много амбициозни, но целите им често се разминават

Мъжът Дева и жената Овен са истински бойци и ще направят всичко възможно да постигнат мечтите си. Единственият проблем тук е, че не могат да се включат един друг в тях. Можем да ги наречем кариеристи. Да, и двамата са склонни да поставят работата пред личното си щастие и това в един момент неминуемо ще се окаже проблем. Така е, защото дори единият да се откаже от амбициите си и подкрепи другия, винаги ще го обвинява, че не е последвал собствените си цели в името на връзката.

 

4. Жената Овен ще се чувства притисната от мъжа Дева

Мъжете Деви обичат да държат всичко под контрол, дори понякога са доста манипулативни, за да постигнат това, което искат. Ще действат така и във връзката, а това никак няма да се хареса на жената Овен. Тези жени са свободолюбиви и не обичат някой да се опитва да ги контролира и да им се меси в делата. Дори половинката ѝ да го прави с добри намерения, ще бъде изтълкувано зле. С някои неща просто тя има нуждата да си се справя сама.

Е, спестете си мъките и се насочете към знак, който ще може по-добре да пасне на вашата личност. Все пак, ако сте решили да се борите за просъществуването на подобни отношения се гответе за много компромиси.
 


 

Коментари към "Мъж Дева и жена Овен - истинско бедствие":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg