Мъжете не харесват само големите гърди

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Повечето хора си мислят, че мъжете са вманиачени с големите гърди. Не е ли това причината да ги има навсякъде: във филмите, по телевизията и в мъжките списания? Просто няма как да се отървете от всичките изображения с големи гърди.

Според Huffington Post обаче, ново проучване откри, че може би вманиачеността на мъжете с големите гърди не е вярна. В него 267 мъже били накарани да оценят снимки на гърди според техния вкус. Учените открили, че не размерът а формата на гърдите карат мозъка на мъжа да определя атрактивността на гърдите.

„Мулти-културното проучване бе в сърцето на нашият експеримент, и то показа, че участниците от Бразилия, Камерун, Чехия и Намибия сметнали за по-важен визуален елемент морфологията на гърдата, а не размерът. Авторите спекулират, че има нещо във формат на гърдите, което подсказва на мъжа, че тя е фертилна.“ – каза Huffington Post

Измежду четирите националности, които били изучавани, изглежда че стегнатите гърди били приоритет на мъжете. Може би се питате защо стегнатите гърди са знак за по-висока фертилност? Според учените, гърдите на жената се променят според годините ви и колкодеца сте родили.

Замислете се: Дете, което суче от гърдите ви със сигурност ще повлияе на стегнатите ви гърди, нали? В такъв случай, стегнатите гърди показват, че все още нямате деца т.е. сте по-фертилна и привлекателна за мъжете.

Момичета, независимо от това проучване - няма място за притеснение. Повярвайте ми, със сигурност ще намерите някой, който харесва вашите гърди, било то големи, малки, отпуснати или стегнати!
 


 

Коментари към "Мъжете не харесват само големите гърди":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg