На какво ни научиха Приятели?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Помните ли „Приятели“? О, защо ви задаваме риторични въпроси, нали? Много от нас израснаха с този сериал, а много продължават все още да го гледат от време на време. Защото е готин, забавен, разтоварващ и... поучителен.

 

Вижте какво научихме от любимите ни „Приятели“...

 


От Фийби научихме как да се измъкнем от неловка ситуация

„Иска ми се да ти помогна, но... не искам“ - казва типично в нейн стил Фийби. Тази мацка е леко луда, но пък е супер искрена и е способна на всичко... стига да иска. Така че, страшно ни кефи.

 


От Джоуи научихме как се свалят мадами

„Как сииии...?“ - с тази реплика Джои заби бая мацки. Жалко, че така и не намери единствената. Може би защото освен най-добрата реплика за свалка, нямаше кой знае какво друго смислено да каже. Но все пак това му бе чарът, нали?

 


От Чандлър научихме как не трябва да се държим на среща

„Да й кажа ли, че я харесвам?“ - на това Джоуи-свалячът може да отговори само: „Ти да не си луд?“. Да, горкият Чандлър, когато става дума за жени, спукана му е работата. Добре, че беше Моника да го вземе. И като казахме Моника, покрай нея Чандлър доста задобря със съветите за среща. „Само защото ти е купил вечеря, не означава, че му дължиш всичко!“ - браво Чандлър, така си е.

 


От Рос научихме как НЕ трябва да се обясняваш в любов на някого

„Ти си моят омар.“ - това някак си не ни звучи много любовно, не знаем за вас.

 


От Рейчъл научихме, че истинският живот понякога е гаден, но все пак е прекрасен

„Добре дошла в истинския свят. Гаден е. Ще го обикнеш.“ - след като Моника посрещна така Рейчъл в дома си, тя не след дълго разбра, че Мон е права. „Сякаш си стигнал дъното, под което има 15 метра гадости и след това съм аз." - жалваше се Рейчъл, но въпреки разглезеното поведение и кифленските морафети, тя излезе корава мацка. И затова страшно я харесваме!

 


От Моника научихме, че обсебващият характер е просто форма на любов

Тя е вманиачена в какво ли не, но е винаги грижовна към своите приятели. А задължителната й реплика: „Знам!“, казана с един особен писклив глас, определено е нещо, на което не може да се противоречи.
 


 

Коментари към "На какво ни научиха Приятели? ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg