Нийл Доналд Уолш пристига в България на 25 май

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Броени след един от светлите ни празници, 24 май, всички, които са се докосвали до вдъхновяващите книги на Нийл Доналд Уолш, ще имат възможност да го видят на живо и да чуят какво ще разкрие той за своя личен опит и дълбоки осъзнавания за тайните на успеха и изобилието, от които се възползват хиляди преуспели обществени личности от целия свят. Програмата на прочутия лектор и мотиватор у нас предвижда срещи с българските медии, пресконференция, вечерна лекция и целодневен уъркшоп на тема „Изобилието и Успехът - от мечта до реалност“.

Основна тема на гостуването на Нийл Доналд Уолш ще бъдат изобилието и успехът. Той ще сподели и обсъди с българската си публика основни истини, свързани с парите, любовта, здравето, успеха, духовността и личностното развитие. Като човек с изключително богата история, живял и на улицата като просяк, и в днешно време като милионер, Нийл владее много от законите на изобилието и желае да ги предаде на колкото се може повече хора по света.

Програмата на Нийл Доналд Уолш ще започне на 26 май с гостуване в популярни български медии и официална пресконференция, която ще се състои от 12:00ч. в БТА. На 27 май от 19:00 до 21:00 в Интер Експо Център ще изнесе лекция, на която един от най-известните съвременни автори ще сподели своите разбирания, че днес така нареченият „успех“, който се измерва с „печалбата“, с почестите, парите и притежанията, в новото време ще бъде заместен с това, доколко помагате на другите да постигнат печалба. На 28 май в рамките на уъркшопа от 10:00 до 18:00 ч. в Интер Експо Център ще отговаря на въпроси на публиката, за да може да предаде посланието си, че да бъдеш изобилен и успешен е въпрос на гледна точка, въпрос на това как виждаш себе си и ще сподели личния си опит и как го е постигнал в своя живот.

Нийл Доналд Уолш е автор на 33 книги, като най-известната му поредица в България и по света е трилогията „Разговори с Бога“. Първата му книга („Разговори с Бога“ 1) е издадена през 1995 г., преведена на 37 езика до днес и дори филмирана в Холивуд, тя успява да се задържи цели 137 седмици на върха в класацията на Ню Йорк Таймс за най-продавани книги. A, историята на самия Уолш, който от безработен бездомник се превръща в милионер, носещ посланието към човечеството за духовен и осъзнат живот, се превръща в съвременна легенда за силата на духа и вярата.

Личният път на Уолш към духовното разбиране започва в момент, в който е фалирал, разведен и живее на улицата. Чисто човешки задава въпрос към Бог - „Какво съм направил, за да заслужа живот, изпълнен с постоянни битки?“. За негова изненада нещо го кара да продължи да пише отговора - „Действително ли искаш отговор или просто си изкарваш яда?“. Именно така започват неговите „Разговори с Бога“, които се превръщат във вдъхновение и упование за милиони хора по света. 


 

Коментари към "Нийл Доналд Уолш пристига в България на 25 май":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg